The Castle Doctrine Forums

Discuss the massively-multiplayer home defense game.

You are not logged in.

#1 2014-01-24 11:59:32

berdario
Member
Registered: 2014-01-24
Posts: 10

Invisible window bug

I thought it was an issue with compilation problems, but now I get it everytime I try to run the game that run correctly at first

bQkJ5Nt.png

Any help?

Offline

#2 2014-01-25 10:37:08

berdario
Member
Registered: 2014-01-24
Posts: 10

Re: Invisible window bug

This is also a problem with the 32bit linux build

I found that enabling fullscreen works around the problem (still, since windowed mode is the default it's quite bewildering that it doesn't work properly)

Offline

#3 2014-01-25 17:29:39

jasonrohrer
Administrator
Registered: 2013-04-01
Posts: 1,231

Re: Invisible window bug

Did you find a solution to this in the other thread?  Did rebuilding help?

Offline

#4 2014-01-25 22:19:48

agentme
Member
Registered: 2014-01-24
Posts: 6

Re: Invisible window bug

I get that problem occasionally on Ubuntu with various programs. I think it might be a window manager or video driver issue. I doubt it's CastleDoctrine's fault. Usually closing it and restarting it a few times, or logging out and back in fixes it for me.

Last edited by agentme (2014-01-26 02:09:04)

Offline

#5 2014-01-26 06:16:46

berdario
Member
Registered: 2014-01-24
Posts: 10

Re: Invisible window bug

jasonrohrer wrote:

Did you find a solution to this in the other thread?  Did rebuilding help?

You mean in the other thread that I opened? no

also, rebuilding doesn't help

Offline

#6 2014-01-26 06:21:14

berdario
Member
Registered: 2014-01-24
Posts: 10

Re: Invisible window bug

agentme wrote:

I get that problem occasionally on Ubuntu with various programs. I think it might be a window manager or video driver issue. I doubt it's CastleDoctrine's fault. Usually closing it and restarting it a few times, or logging out and back in fixes it for me.

AFAIcan remember, I usually don't have such problems with other programs

I'm running an Ubuntu 13.10 with intel video, as far as Linux users are concerned, this is probably quite a mainstream setup (then again, the hardware is a x3100/gm965... which is quite old)

I'll try to run it on another machine, run a system without compositing, etc and let you know

Offline

#7 2014-01-27 08:28:39

berdario
Member
Registered: 2014-01-24
Posts: 10

Re: Invisible window bug

Now I'm unable to reproduce it, seems like agentme was right

(still, it'd be nice to understand exactly what was going wrong, so as to dispel doubts when someone else will stumble upon it)

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.8