The Castle Doctrine Forums

Discuss the massively-multiplayer home defense game.

You are not logged in.

#1 2014-02-02 01:20:41

largestherb
Member
From: england
Registered: 2013-05-27
Posts: 381

ahh, how do you resize windowed mode?

in the past i had the settings file to 1024x768, and i was presuming it was working as the game always seemed about that size.

but yesterday i got a new monster of a monitor, and now the game seems to be ignoring my settings files and defaulting to 1600x1200 sad

Offline

#2 2014-02-02 01:24:17

ukuko
Member
Registered: 2013-04-06
Posts: 333

Re: ahh, how do you resize windowed mode?

Did you set useLargestWindow to 0?

Offline

#3 2014-02-02 01:34:03

largestherb
Member
From: england
Registered: 2013-05-27
Posts: 381

Re: ahh, how do you resize windowed mode?

uselargestherb is now set to 0.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB 1.5.8